Αποστολή Παράδοση Προϊόντων

Πληρωμή/Παραλαβή στο Κατάστημα.

Παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, από το κατάστημά μας, χωρίς έξοδα μεταφορικών ή αντικαταβολής.
Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μας, στο τηλέφωνο που μας δηλώσατε.
Πληρώνετε και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας, στο κατάστημά μας, μετά από την τηλεφωνική μας επικοινωνία.
Κατάστημα Καρδίτσας: 1ο ΧΛΜ Π.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Τηλ.: 2441401424.

Αποστολή Παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την APIMAX, σε όλη την Ελλάδα.

– Με Εταιρείες COURIER.
– Με το Ταχυδρομείο (Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛ.ΤΑ.).
– Με Πρακτορεία Μεταφορών.

Μεταφορά γίνεται σε συνεννόηση με τον πελάτη και το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Τηλεφωνική Επιβεβαίωση.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της APIMAX με τον πελάτη.
Πριν από κάθε αποστολή, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας τηλεφωνικώς, για την επιβεβαίωση των στοιχείων της παραγγελίας σας, την συμφωνία του τρόπου αποστολής και του κόστους αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σταματάμε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τόπος και Χρόνος Παράδοσης.

Οι ημέρες παράδοσης και ώρες, ορίζονται από τα ωράρια λειτουργίας της μεταφορικής επιχείρησης που αναλαμβάνει την μεταφορά τους και γίνεται στον τόπο παράδοσης που έχει δηλωθεί στην φόρμα παραγγελίας.
Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός τεσσάρων ως δέκα εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων και την περιοχή της παράδοσης.
Σε περίπτωση που η παραγγελία παραγγελία υποβληθεί μετά την 12:00μμ, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος εξυπηρέτησης της παραγγελίας, καθορίζεται από την ταχύτητα παράδοσης από τους προμηθευτές μας.
Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

***Διευκρινίσεις.

H αποστολή της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με το κόστος της αντικαταβολής επιπλέον (όταν η παραγγελία εξοφλείται με την μέθοδο της αντικαταβολής).
Το Τελικό Κόστος Αποστολής (μεταφορικά), σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορεί να διαφοροποιείται από το αυτό που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, η APIMAX θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να συμφωνήσουμε τον οικονομικότερο και πιο αξιόπιστο τρόπο για την αποστολή της παραγγελίας σας. Το Τελικό Κόστος Αποστολής, εφόσον διαφοροποιείται από αυτό που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας, προστίθεται στο τελικό ποσό πληρωμής.
Το Τελικό Κόστος Αποστολής (μεταφορικά) εξαρτάται και μπορεί να διαφοροποιηθεί από:
i) Την περιοχή/τόπο παράδοσης της παραγγελίας, π.χ. δυσπρόσιτες περιοχές.
ii) Το τελικό βάρος και τον όγκο της παραγγελίας, π.χ. μπορεί να αφαιρεθούν ή να προστεθούν στην αρχική παραγγελία προϊόντα μετά από εντολή του πελάτη.
iii) Τον τρόπο αποστολής που θα ζητήσει ο πελάτης και εφόσον αυτός ο τρόπος είναι εφικτός (COURIER, ΕΛ.ΤΑ., Πρακτορεία Μεταφορών).

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο eshop